fredag den 5. oktober 2012

Sjov Ferie: Efterårsprogram for børn

Så er årets ferieprogram på gaden.
Se det her:

Gimle for Børn: Cirkus Naturligvis

Elsker dine børn også Store Nørd så kom på Gimle og oplev fysik og kemi på den sjove måde! Studerende fra Københavns Universitet tager børn og voksne med på en fantastisk rejse gennem fysikkens og kemiens gådefulde univers.

Fysik arbejder med hvad vi kan sige om naturen og om naturlovene, for eksempel tyngdeloven. Og kemikere prøver at sammensætte atomerne på forskellige måder, så de kan lave nye molekyler, som kan bruges til alle mulige ting - lige fra at få din madpakke til at holde sig længere, til at helbrede kræft.  
For børn mellem 5 og 10 år.
Søndag den 7. oktober 2012, kl. 12-13. Entré: 50 kr, 25 kr for medlemmer.
Gimle for Børn, Helligkorsvej 2, Roskilde

Dragedag i Gundsømagle

Gundsømagle Dragedag på Ørebjerget. For 4. år i træk arrangerer vi Dragedag på Ørebjerget nord for Gundsømagle. Kom og leg med. Landsbyrådet sørger for at du kan købe billige vand/øl. Og vi håber så blot på en god vind :-). Arrangeret af Gundsømagle Landsbyråd. 

Søndag den 7. oktober 2012, kl. 11. Gratis.
Gundsømagle, Roskilde

Kom med til Østervangsfest

Lørdag d. 6 oktober er der kvartersfest fra kl. 13.00 - 16.00 på Østervangsskolen. Her vil der på festlig vis, blive præsenteret forskellige aktiviteter og foreninger, som man kan tage del i i sin fritid.

Programmet for dagen byder på alt fra BallonKongens Ballonshow, Parkour, Streetfodbold, snobrød, O-løb, trampolinspring, musik og teater, konkurrencer og meget meget mere!

Så kom og vær med og oplev en masse fede aktiviteter!
Her er link til kvartersfesten på facebook Klik her

Gratis og alle er velkomne.