onsdag den 1. juli 2009

Sangskriverværksted

Har du en sangskriver gemt i maven, eller kan du bare godt lide at fortælle historier? Så kom til sangskriverværksted fra den 9-11. juli. En sang er en kort historie, der gerne må fortælle det samme som en film eller en bog. På denne Songwriter Camp skal du co-write, det vil sige, at du skal skrive sange sammen med andre. Derudover vil Christoffer fortælle om livet som sangskriver og give gode tips. Songwriter Camp'en afsluttes med en koncert, hvor I præsenterer jeres arbejde for hinanden, forældre og venner.

Betingelse for at deltage: Du skal være fyldt 11 år og være interesseret i musik. Det er ikke et krav, at du spiller et instrument. Lørdag er der koncert fra kl. 12-13. Husk at medbringe: CD'er med tre sange, som du ville ønske, du selv havde skrevet. Dit instrument (med mindre du spiller klaver eller trommer). Du er også meget velkommen, hvis du producerer musik på din computer. Husk madpakke og drikkevarer.

Sted og arrangør: Roskilde Bibliotek, salen, Dronning Margrethes Vej 14. www.roskildebib.dk/boern Pris: 100 kr. Tilmelding på Roskilde Børnebibliotek fra torsdag d. 25. juni. Der er kun plads til 15 børn på holdet og tilmelding er bindende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar