onsdag den 21. april 2010

Dans for hele familien på Musicon - fredag den 30.4

St. Bededag er en fridag, hvor børn og forældre hele dagen kan se og selv afprøve den brasiliansk/afrikanske capoeira, hip hop fra USA, latinamerikansk salsa og tango eller orientalsk mavedans på Åben Dans' nye scene i 'Laboratoriet' på Musicon fra kl. 11-16.

Thomas Eisenhardt, den kunstneriske leder af Åben Dans, vil lære børn og deres forældre den nye Dansens Dag-dansen, som alle børn i Danmark kan lære denne dag. De nysgerrige kan få allerede nu få et smugkig på http://www.dansensdag.dk/.

Uden for 'Laboratoriet' laver spejderne lejrbål, og her kan ungerne bage snobrød, få en ridetur på galleriets pony, eller lytte til historier fra det vilde vesten fortalt af Peter Hartmann ved de varme gløder. Hvis det regner, er der god plads inde i Roskilde Kommunes flotte Kulturbus.

Der er sørget for nærende kost og læskende drikke til de energiske kroppe. Du kan, i dagens anledning, købe lækre sandwich og kolde og varme drikke fra Fairtrade butikken Karibu, der sælger velsmagende og bæredygtig mad og drikke hele dagen i 'Laboratoriet' på Musicon.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar