mandag den 17. januar 2011

Så skal vi ud og gå for et godt formål

Så skal børn og voksne ud og gå for et godt formål. Spørg gerne dine børns lærer eller pædagoger om de har hørt om Danmarks Indsamlingen.

Roskilde Kommune er igen i år med i Danmarks Indsamling. I år kombineres velgørenhed og motion, da børn i landets skoleklasser skal på gåtur, hvor hver kilometer belønnes med en krone til indsamlingen.

Sidste år indsamlede danske børn mere end 3 millioner kroner til Danmarks Indsamling, via samarbejdet mellem landets børnebiblioteker og Ramasjang Live. Samarbejdet er i år udvidet med Dansk Skole Idræt og landets skoler under overskriften ”Gå langt for at hjælpe Afrika”. LEGO Fonden donerer 1 kr. pr. kilometer skoleeleverne går, og Roskilde Bibliotek indberetter tal for hele kommunen til Danmarks Indsamling.
Kridt skoene – gør en forskel
Gåturen finder sted fredag den 21. januar kl. 10-12 på alle landets skoler. Børnehavebørn må også være med, men de behøver ikke gå den 21. januar. Det vigtigste er, at alle deltagere, både skoleklasser og børnehaver, senest mandag den 24. januar, sender en mail til boern@roskilde.dk. Mailen skal informere om, hvor mange børn der har deltaget, samlede antal kilometer og hvor mange kilometer pr. barn i gennemsnit.

Det samlede beløb fra landets børn til Danmarks Indsamling afsløres under DR’s store show lørdag den 29. januar. Det vil være fantastisk at kunne gøre en forskel igen i år.


Læs mere på http://www.roskildebib.dk/ under BØRN

Ingen kommentarer:

Send en kommentar