onsdag den 2. marts 2011

Hjælp til grønlandske børn

Vil du være med til at støtte grønlandske børn, så kan du i marts måned (1.-31. marts) aflevere helt og rent, brugbart legetøj, sko, børnebøger og børnetøj (0-8 år) følgende steder i Roskilde:

Dorte Thorsen, Skomagergade 15, 2tv (Klinik for Fysioterapi mandag til fredag kl. 8-16)
Kirsten Worsøe, Frederiksborgvej 122A – inde i gårdhaven
Elise Kristensen, Tandlæge, Hersegade 3B
Pia Sønke, Algade 67, La Porte Rouge, tirsdag til fredag kl. 11-17.30, lørdag kl. 10-14
Grete Binger, Frederiksborgvej 55A, ved hoveddøren

Om baggrunden:
I Tasiilaq i Østgrønland har der i de sidste 3 år været højskoleophold i september for kvinder, og det gentages igen i år. Det er fortrinsvis unge mødre med børn, der deltager, og det har i de foregående år vist sig, at behovet for tøj og sko til børnene er stort. Tasiilaq er et af de fattigste steder i Østgrønland, og der er desværre mange nye udbrud af tuberkulose. Mange børn har en syg mor eller far, og alle trænger til støtte og opbakning.

Højskolen støttes af Zonta Danmark, og Karen-Marie Hougaard fra Sønderborg Zonta klub er leder af projektet. Roskilde Zonta klub deltager med økonomisk støtte og opfordrer derfor også til denne indsamling, der kommer indbyggerne i Tasiilaq direkte tilgode. De indsamlede ting vil blive sorteret, pakket og kørt til Ålborg i juni, hvor vi har fået gratis fragt på et skib til Tasiilaq.
Roskilde Zonta klub
Læs mere om Zonta på http://www.zonta.dk/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar