mandag den 26. september 2011

Kamæleon Koncert Festival


Søndag 2. oktober lyder startskuddet til Musik i Tide Festival 2011. Det sker, når Gimle for Børn slår dørene op for tre offentlige, dobbelte Kamæleon Koncerter for de 4-9årige, deres forældre og bedsteforældre samt de mange kulturformidlere, bibliotekarer, institutioner og spillesteder i Danmark, der ønsker ny musikinspiration til sine musikarrangementer.

Glæd jer til en dag med musikalske eventyr, et dyk ned i den danske sangskat, swingende jazz og bluesrytmer og meget andet. Til hver koncert spiller der to musikgrupper, så man får to koncerter i én, og i alt optræder seks musikgrupper i løbet af dagen.

Det koster 50 kr. at se én koncert og 100 kr. hvis man vil se alle 3.
Gratis for medlemmer i Gimle for Børn.

Dagens program

Kl. 11.30 - Gimle
Susi Hyldgaard med band og Ea Phillipa
Dagen synges, danses og tegnes i gang i selskab med Susi Hyldgaard med trio efterfulgt af en eventyrlig koncert med forfatter og komponist Ea Philippa og percussionist Tira Skamby.

Kl. 13.15 - Absalons Skole
Zenobia og Cocossa
Følg med den klassiske trio Zenobia i Carl Nielsens fodspor, og nyd de swingende rytmer og skæve tekster i Cocossas syngbare historie om dansemyggen Elmer.

Kl. 15.00 - Gimle
Musikalsk overraskelse og Phønix
Som en forrygende afslutning på dagen kommer en musikalsk overraskelse fulgt af en af landet mest populære folkemusikgrupper, Phønix.

http://www.gimleforborn.dk/ / http://www.musikitide.dk/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar