torsdag den 10. december 2009

Hyggelige juleaktiviteter for store og små..



Roskilde byder på mange juletilbud - her er et par anbefalinger.


Julehus
Hvad med at cykle en tur ud på Drosselvej og se byens flotteste oplyste julehus. Det er en stor oplevelse for både børn og voksne. Hus og have er oplyst med 1000vis af julelys og det hele er tændt hver eftermiddag og aften.

Juletog 1 og 2
Trænger I istedet til at blive kørt rundt så tag istedet det lille juletog på Stændertorvet, der 3 gange i timen kører rundt i byen. Det er en hyggelig aktivitet som især de mindste elsker. Toget kører hver dag i butikkernes åbningstid frem til den 23. december.

Det lidt mere avancerede juletog finder I hvis I tager til Hedeland. Tag toget fra Hedehusgård station og ud i Hedeland, hvor I igen i år har mulighed for at give familien en dejlig oplevelse, når I skal finde årets juletræ. Togene starter fra HEDEHUSGÅRD station, Brandhøjgårdsvej 2, 2640 Hedehusene, mod Rubjerg station. Hver andet tog er damptog. Det første kl. 11. Ved Rubjerg station er det i år de lokale spejdere, der er klar med salg af friske juletræer, glögg og æbleskiver. Tog hver halve time mellem kl.11 og 15 og selvfølgelig retur igen.

Juleløb
På søndag finder det månedlige Løb for Livet arrangement sted i Folkeparken. Traditionen tro opfordrer arrangørerne alle decemberløberne til at tage nissehuer på. Der er en rute på 1.6 km for de mindste og en på ca. 8.5 for de mere garvede. Det koster 10 kr. at deltage. Startsted: for enden af Louisevej i Folkeparken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar