torsdag den 21. januar 2010

Hjælp Haiti og Afrikas kvinder - Gi’ en tegning


Nu er det ikke længere kun de voksne, som kan støtte DR’s store Danmarks Indsamling, som er en fælles indsamling til fordel for Afrika og Haiti, som 12 af Danmarks største humanitære organisationer står bag.

Alle børn i Roskilde kan støtte Danmarks Indsamlingen ved at aflevere deres børnetegninger på biblioteket senest lørdag 30. januar inden vi lukker, hvorefter vi indberetter det samlede antal tegninger fra Roskilde til Ramasjang Live. Børnene må indlevere ligeså mange tegninger som de vil, men tegningerne skal være på A4 papir og have navn, alder, adresse og telefonnummer påført på bagsiden.

Danmarks børnebiblioteker samarbejder i forvejen med DR Ramasjang Live, som dagligt sender fra Hovedbiblioteket i Aalborg. Her siger projektleder Maria Sjøblom: Med hjælp fra Styrelsen for Bibliotek og Medier og en fantastisk sponsor kan vi nu få indsamlet børns tegninger på alle 510 biblioteker i landet og jeg er sikker på at rigtigt mange danske børn vil gribe muligheden for at kunne hjælpe med at samle pengeind til Afrika og Haiti. Ramasjang Live tæller antal tegninger indleveret på biblioteker i hele landet sammen og afslører hvor mange penge, børnene i Danmark har samlet ind lørdag d. 30. januar under det store TV show på DR1.

LEGO Fonden har nemlig beredvilligt lovet at donere 10 kroner pr. tegning. Ramasjang Live trækker selvfølgelig lod om præmier blandt tegningerne og de heldige vindere får direkte besked.

Mere information:
http://danmarksindsamling.dk/
www.dr.dk/ramasjanglive

Ingen kommentarer:

Send en kommentar