mandag den 1. februar 2010

Oplev biblioteket på en hel ny måde

Prøv den interaktive installation EKKO AF BYEN og se biblioteket i en helt ny lys- og lydsætning, som DU styrer.

I to uger fra onsdag den 10. februar til onsdag den 24. februar vil Roskilde Bibliotek ikke ligne sig selv. Puls, stemning, lyde og bevægelser fra byen vil blive omsat til interaktive installationer og ændre de vanlige rammer på biblioteket.

På børnebiblioteket flyder byen ind gennem vinduet og lægger op til leg og bevægelse. Byens særlige steder – domkirken, kilderne, fjorden og mange flere – bliver vakt til live i lys og lyd, når ungerne hopper på dem på et kæmpe kort på gulvet. Installationen er tændt i bibliotekets åbningstid i hele perioden, og daginstitutioner, SFO’er, mødre og fædre på barsel, bedsteforældre med børnebørn og alle andre nysgerrige sjæle inviteres til at besøge installationen.

Også voksenbiblioteket er omdannet til et interaktivt oplevelsesrum. Trafikken ved Dronning Margrethes Vej 14 sender bølger ind i biblioteket og styrer på den måde lyssætningen.Og i hjertet af biblioteket – den japanske have – kan man mærke pulsen fra mennesker et sted ude i verden. http://www.roskildebib.dk/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar